FlexLine Selvbetjeningsterminal – Øg serviceniveauet og spar ressourcer med en Selvbetjeningsstander

Øg serviceniveauet og spar ressourcer med en FlexLine selvbetjeningsterminal

Øg serviceniveauet og spar ressourcer med en FlexLine selvbetjenings terminal

  • Bonprinter til 80 mm bonrulle og scanner integreret i indbygget skuffe med Ruko lås
  • Stregkodescanner (1D)
  • QR-kode-scanner (2D)
  • Magnetkortlæser
  • Afsætningsplade med RFID læser, fx til bøger som biblioteksløsning
  • Placeres på gulv, væg eller bord – FlexLine er et sammensat modul
  • Windows

24/7 kørsel

Skjulte knapper

robust enclosure

Robust design

Nem rengøring

PCAP, swipe og zoom

Blæserløs

Handicap venlig

Øg serviceniveauet og spar ressourcer med en selvbetjeningsstander

FlexLine er en fleksibel selvbetjeningsstander til det moderne offentlige rum, hvor optimale løsninger inden for selvbetjening efterspørges. FlexLine har mulighed for indbygget bonprinter, scanner, kortlæser, samt RFID læser. Afhængigt af den benyttede applikation kan FlexLine printe en kvittering, et nummer eller en billet ud. Den har samtidig mulighed for at scanne stregkoder og QR koder, såvel som at registrere indbyggede RFID tags i eksempelvis bøger på biblioteker.

FlexLine anbefales med VL-700 Touch PC Premium – Læs mere her.

Fleksibel selvbetjeningsterminal

FlexLine er en fleksibel selvbetjenings-terminal til det moderne offentlige rum, hvor optimale løsninger inden for selvbetjening efterspørges. FlexLine er et sammensat modul, der både kan placeres på gulv, væg eller bord, alt afhængigt af kundens ønske. Dette gør Flexline velegnet til hospitaler, klinikker, apoteker, receptioner, biblioteker, hoteller mm.

Printer, scanner og RFID læser

Denne Flexline selvbetjeningsstander kan, afhængigt af behov, printe kvittering, nummer og navneskilt ud, på både på 58g og 140g papir samt labels. Og den har mulighed for at scanne stregkoder og QR koder, samt via en RFID læser, at aflæse indbyggede chips i eksempelvis medarbejderkort.

Kvalitet der ikke er til at slå ud

FlexLine tilbydes med den hårdføre VL-700 touch PC med IP65 støv-og vandafvisende front, der hverken har synligt kontrolpanel eller adgang til I/O porte. FlexLine kan også leveres med den mere prisgunstige VL-600 kvalitets Touch PC.

Øg serviceniveau og spar ressourcer på én gang.

FlexLine terminalen er en unik selvbetjeningsløsning, der er robust og brugersikret og dermed yderst velegnet til alle offentlige rum. Med det overordnede formål at spare ressourcer og øge serviceniveauet, kan FlexLine være med til at højne niveauet i mange forskellige brancher.

Skjulte ledninger og evt. computer

Med et indbygget el panel i foden er det nemt at tilslutte både strøm og netværk. Ingen synlige kabler. Mulighed for installering af ekstern mini PC i søjle.

FlexLine tilbydes med den hårdføre Stilrent design

Det stilrene og handicapvenlige design, indbyder til brugervenlig interaktion. Med FlexLines enkle og elegante design på både skærm og stander, vil den helt sikkert være den selvbetjeningsterminal, der lever op til de krav der bliver stillet i det moderne offentlige rum.

Selvbetjeningsterminal i flere farver

Den populære FlexLine terminal kan tilbydes i flere forskellige RAL farver. Det er også muligt at få lavet folietryk med f.eks. eget logo eller andet grafisk design.

Kundetilpassede løsninger

Selvom FlexLine er et fleksibelt system er det muligt at få lavet kundetilpassede løsninger. Ingen opgaver er for små, om det er et tilrettet beslag, hæve/sænke funktion, eller betalingsmodul, mulighederne er mange. Ring og hør nærmere.

Print på labels

Flexline printer på både på 58g og 140g papir samt klistermærker

VisionLine-FlexLine