DA – Category – Box PC’er

Industrielle box pc’er

Industrielle pc’er er designet til brug i miljøer, hvor pc’er af kommerciel kvalitet ikke er egnede. F.eks. i detailhandlen, bilindustrien, selvbetjeningskiosker, bygningsautomation samt i applikationer som reklame og digital menutavle.
Industrielle pc’er giver adskillige fordele, herunder holdbarhed, udvidelsesmuligheder / fleksibilitet, længere drifttid pga. stabile temperaturer og færre driftomkostninger.

Mini PC KPC6

Mini PC KPC6 – F36
KPC6 er en super slank mini-pc. Forsynet med robust metalkabinet, uden blæser og lufthuller. Modellen er udstyret med 2 x HDMI. Designet gør den ideel til hårdføre miljøer og 24/7 drift.
Mål: BxDxH 222 x 138 x 36.8 mm.
Læs mere

Mini PC 704

Mini PC – MP-704
MP-704 er en ultra kompakt industriel mini pc med metalkabinet. MP-704 har lavt strømforbrug, er driftsikker og er udstyret med 2 x Gigabit LAN, 1 x HDMI og 1 x VGA. Pakken inkluderer et VESA beslag for nem montering.
Mål: BxDxH 134 x 126 x 38 mm.
Læs mere

Mini PC 716

Mini PC – MP-716
MP-716 er en kraftig industri pc med Intel Core i5-7200U. Modellen er udstyret med 2 x Gigabit LAN, 1 x DP, 1 x HDMI, 6 x USB, mulighed for 2 eksterne antenner og VESA beslag for nem montering.
Mål: BxDxH 179 x 127 x 55.5 mm.
Læs mere

Digital Signage Players

Digital Signage Players sender digitalt materiale i form af video, lyd og billeder til monitorer eller digitale displays. Digital Signage Players har flere output porte og kan derfor sende materiale til flere skærme på en gang, så du ikke behøver at have en box pr. skærm.

Vi har flere modeller af Digital Signage Media Players på tegnebrættet og forventer at se disse her på sitet Ultimo 2022. Så følge med her, hvis vores DS-614 ikke er præcis det du skal bruge. Vi er sikker på, at de kommende produkter vil vække interesse. Bl.a. den mere økonomiske model med færre porte og vores kommende hårdføre modeller til outdoor brug.

Følg med på siden.
Flere modeller på vej.

DS-6140 Denne Digital Signage-afspiller har den nyeste Intel® Tiger Lake-U CPU og er designet til at understøtte avanceret grafisk output og levere førsteklasses ydeevne. Afspilleren har fire HDMI-porte og kan køre flere 4K-skærme samtidigt. Herudover har den HDBaseT-teknologi, hvilket gør den til den perfekte løsning til at understøtte alt fra enkeltskærm til multi-panel displayvægge. Læs mere

MP-614
Denne Digital Signage-afspiller har den nyeste Intel® Tiger Lake-U CPU og er designet til at understøtte avanceret grafisk output og levere førsteklasses ydeevne.
Afspilleren har fire HDMI-porte og kan køre flere 4K-skærme samtidigt. Herudover har den HDBaseT-teknologi, hvilket gør den til den perfekte løsning til at understøtte alt fra enkeltskærm til multi-panel displayvægge.
Læs mere

Følg med på siden.
Flere modeller på vej.