CL-2/300 ClassicLine – Hårdfør selvbetjeningsterminal

VL-700

Classicline CL-200 og CL-300 serierne

  • Selvbetjeningsterminal som gulv- og vægmodel
  • Robust aflåst kabinet
  • PCAP Touch funktion
  • Mulighed for 80 mm printer og 2D scanner
  • Mulighed for installation af egen mini-pc
  • Fås i flere farver
  • 5:4 format størrelse: 19”.
  • Mulighed for eget design og firmalogo

.

PCAP touch

gulv- og vægmodel

Mulighed for 80 mm printer

Mulighed for 2D scanner

robust enclosure

Robust design

secure locking bar

Låst kabinet

multiple colours

Mulighed for flere farver og eget design

ClassicLine er en hårdfør selvbetjeningsterminal, der er ideel til bl.a. registrering og anden informationssøgning. ClassicLine er beregnet som væg- eller gulvterminal og kan fås med printer, scanner og magnetkortlæser. Der er mulighed for at specialdesigne terminalen og gøre den mere personlig ved hjælp af valgfri farve og firmalogo. Det er en velkendt terminal blandt vores forhandlere – en erfaren og succesfuld kending. Mulighed for installation af mini-pc via aflåst låge i kabinettet. ClassicLine fås med og uden scanner, printer og tastetur.

Hårdfør selvbetjeningsterminal
ClassicLine er et hårdført værktøj til selvbetjening. Terminalen udmærker sig i både bemandede og ubemandede miljøer og den er derfor ideel til bl.a. registrering og informationssøgning.

Hils de besøgende velkommen
Det enkle design skaber en indbydende måde at hilse besøgende velkommen på, og terminalen er derfor velegnet på f.eks. apoteker, hospitaler, læge- og tandlæge klinikker, klubber, museer, jobcentre mm.

Høj funktionalitet
ClassicLine tilbyder høj grad af funktionalitet. Der kan vælges mellem integreret scanner, kortlæser og indbygget printer samt holder til tastatur.

Sikkerhed
ClassicLine er udstyret med lås til både printer og PC, således at der ingen adgang er for uautoriseret personer. Herudover kan den fastgøres i gulvet så den trygt kan efterlades uden opsyn.

Eget design
Skal det være helt perfekt, har du mulighed for at få egen farve og/eller logo på din ClassicLine, så den passer ind i alle slags miljøer.

Diskret vægmodel
Den hårdføre vægmodel fylder kun 9.5 cm i dybden. Den er derfor både diskret og klassisk, og kan tilpasses ethvert miljø med både farve og logo efter eget ønske.

VisionLine-CL-200-300