Hvad skal du vise på dine digitale skilte i virksomheden

Digital Reklameposter, Digitale skilte, Digital Signage

Hvad skal du vise på dine digitale skilte internt i virksomheden

Der er et utal af informationer der er relevante nok til at se dagens lys internt i en virksomhed. Almene og vigtige oplysninger til virksomhedens medarbejdere, motiverende beskeder og meget mere.  

Digitale skilte er mere end blot kommercielle skærme

Det er vigtigt at forstå, at digital skiltning er mere end blot kommercielle skærme. Når du begynder at bruge det på arbejdspladsen, kan du se bemærkelsesværdige forbedringer i intern kommunikation. Det hjælper med at forbedre samarbejde, engagement og organisationen generelt. For at komme med lidt inspiration, har vi her lavet en oversigt med over 30 ideer til, hvad du med stor fordel kan bruge digital signage skærme til i en moderne virksomhed.

Mange organisationer og virksomheder anvender i dag digital signage og bruger værktøjer som diasshows til at vise meningsfuld information da billeder, video og lyd fanger opmærksomhed og interesse bedre end noget andet. 

Ideer til indhold på digitale skilte

VIRKSOMHEDENS PRÆSTATIONER, MÅLINGER OG STATISTIKKER
Datadrevne virksomheder er mere tilbøjelige til at få succes, fordi de hurtigt kan identificere problemområder og positive tiltag efterhånden som de måtte forekomme. Men disse forretningskritiske data er ofte utilgængelige for de medarbejdere, der forårsager den faktiske påvirkning og har derfor ingen effekt. Man kan med stor fordel holde medarbejderne opdateret med produktivitetsindsigt. Når medarbejderne live kan se, om deres indsats gør en forskel, kan det virke stærkt motiverende. Har du mulighed for at vise disse målinger og statistikker i realtid, så er dette en god idé.

MISSION OG VISSION
Vis virksomhedens missions- og visionserklæringer, adfærdskodekser på arbejdspladsen, bedste praksis osv.

SUNDHEDSPÅMINDELSER
Hygiejne er blevet mere og mere vigtigt. Virus som Corona er blevet en del af vores hverdag og vi har mere fokus på hvordan vi omgås hinanden. Med digital signage kan du minde medarbejdere og virksomhedens gæster om den gode håndhygiejne og anbefalet afstand, når de færdes mellem hinanden og derved reducere antallet af sygedage i virksomheden.

SIKKERHEDSOPLYSNINGER
Hvad er de korrekte procedurer ved kriser. Når først krisen er til stede, kan det være for sent at informere medarbejderne om hvordan de skal forholde sig. Med digitale skilte kan du nemt minde medarbejderne om, hvad de skal gøre under akutte kriser som f.eks. brand oa.

Normalt vises sikkerhedsinformationerne ved at hænge papirer med en stift på en opslagstavle. Papirerne falder ned af tavlen eller forsvinder bag masser af andre papirer, hvilket kan føre til potentielle retssager, hvis nogen kommer til skade og hævder, at de ikke havde adgang til de relevante sikkerhedsinformationer. Mange virksomheder bruger nu selvbetjenings terminaler,  til at stille sikkerhedsdatablade til rådighed for medarbejderne. Det er en stor fordel, fordi de ikke kan pilles ved, og medarbejderen vil altid have adgang til dem uanset hvad.

Digitale skilte i virksomhed, Spritdispenser

SL-100 HÅNDSPRITTERMINAL
Hvem ser ikke fordelene i at have en håndsprit terminal stående til medarbejderne i disse tider. Og her fås den med en 22″ skærm, så man udnytter tid og plads til vigtige budskaber og påmindelser om f.eks. sundhed og hygiejne.
Læs mere

KALENDER
Hold virksomhedens medarbejdere opdaterede med deadlines, planer og meget mere, så alle ved hvilken retning virksomheden er på vej i og hvornår. Dette kunne f.eks. være igangværende projekter, afgivelse af tilbud, revisionsbesøg mv.

Ved hjælp af digital skiltning kan du også promovere dine interne arrangementer, der vil opmuntre dine medarbejdere til at deltage i dem. Det vil give medarbejderne mulighed for at komme tættere på hinanden og kommunikere effektivt uden nogen hindring.

MØDERUMSPLANER
Lad teamet vide, hvilke mødelokaler der ledige.

Digitale skilte kan bruges til mange formål i virksomheder

VL-100T 22-55″ TOUCH DISPLAY
Flot display som på elegant manér, viser informationer og andet interessant til virksomhedens medarbejdere. Dette display har et elegant kabinet med et robust og hærdet glas-til-kant design, samt en sølvkant i siden, der komplimenterer det smalle design.
Læs mere


FREMVIS PRODUKTER
Hold altid medarbejdere opdaterede med sortimentet. Produktfremvisning er naturligvis også optimalt på handels- og detailmesser, i butikker og lignende.

VIGTIGE KONTAKTPERSONER
Der skal være nem adgang til nøglepersonerne i virksomheden. Digitale plakater kan anvendes som digitale opslagstavler hvor man kan finde kontaktoplysninger på HR-kolleger, tillidsrepræsentanter, sikkerhedsrepræsentanter, ledelsen osv.

REGLER OG BESTEMMELSER
Informér om vigtige regler for Jeres industri, for Jeres specifikke virksomhed eller ved specifikke events.

INTRODUCER NYE MEDARBEJDER
Det skal være sjovt at starte i en ny stilling. Og det skal være sjovt for virksomheden af få en ny medarbejder. Dette fejres bl.a. nemt via skærme rundt omkring i virksomheden. Sig hej til de nye med manér.

INTRODUCER MEDARBEJDERE GENERELT
Digital skiltning kan bruges til at vise medarbejderprofiler, herunder deres afdelinger, resultater, personlige fakta osv. Du kan også prøve at vise iørefaldende citater fra forskellige medarbejdere hver dag for at fremhæve, hvad de laver, og hvordan de bidrager til virksomheden. Dette vil hjælpe med at bryde isen mellem kolleger og fremme kommunikationen.
Nå? Laver du det? Spændende! Kan du fortælle mere?


ANERKENDELSE AF MEDARBEJDERE OG TEAMS
Et lille skulderklap skader aldrig. Hyppig medarbejderanerkendelse, resulterer i bedre præstation fra medarbejderne. Virksomheder kan udnytte digitale skilte til at vise anerkendelse af medarbejdere, der i løbet af den sidste tid har givet deres bedste til virksomheden.

SENESTE VIRKSOMHEDSNYHEDER
Har virksomheden spændende nyheder der kan deles med medarbejderne, skal de selvfølgelig deles nemt og hurtigt via digitale posters rundt omkring i virksomheden. Her kan ligeledes deles de vigtigste beslutninger taget på de sidste møder.

Digitale skilte til visning af nyheder i virksomheden

CL-800T GULVDISPLAY
Virkelig flot gulvdisplay der ser elegant ud i enhver virksomhed. Skal du fange medarbejdernes opmærksomhed med de sidste nyheder om din virksomhed, så er dette skilt det helt rigtige.
Læs mere

TRENDS OG TENDENSER
En blomstrende organisation følger med i de seneste tendenser og ændringer. Mange virksomheder informerer regelmæssigt deres medarbejdere om niche specifikke trends for at holde alle medarbejdere “up to beat” med hvad der rør sig i deres branche.

Digitale skilte som wayfinding

CL-800 GULVDISPLAY
Virkelig flot gulvdisplay der ser elegant ud i enhver virksomhed. Skal du fange medarbejdernes opmærksomhed, er dette skilt det helt rigtige. Nemt at flytte og super stilistisk design.
Læs mere


WAYFINDING
Digitale skilte kan også hjælpe nye medarbejdere med at navigere i virksomheden med et wayfinding-kort over anlægget. 

JOBANNONCER
Annoncér nye stillinger til medarbejderne, så de har mulighed for at søge nye interne stillinger.

TRÆNING AF MEDARBEJDERNE
Træningen kan foregå via digitale skilte f.eks. med touch. Vis træningsopgaver, videoer, quizzer og formularer, så medarbejderne kan træne stoffet når det ønskes.

MOTIVER MEDARBEJDERNE TIL MEDINDFLYDELSE
Det er vigtigt at give dine medarbejdere mulighed for at komme med deres ideer. Med digital skiltning kan du få dine dygtige fagfolk til at bidrage med deres ideer. De digitale skilte kan ligeledes anvendes til at vise ideerne, så medarbejderne evt. kan arbejde videre med dem.

HOW-TO-VIDEOER
Sørg for, at medarbejderne altid ved, hvordan de bruger nye værktøjer korrekt.

MARKETING
Fortæl medarbejderne, hvad du laver og siger uden for virksomheden.
Anvend med fordel både billeder og video til disse præsentationer

MEDIEDÆKNING
Sørg for, at dine medarbejdere ved, hvad andre siger om virksomheden

PERSONALEFORDELE
Mind medarbejderne om hvilke fordele de har, når de er en del af virksomheden. Det kan være et intern motionscenter og sportsklubber, medarbejder fordelsklubber og rabataftaler osv.

Digitale skilte i virksomheden

VL-800T 22-55″ TOUCH PC
VL-800T serien er en unik touch monitor, der udvides til en all-in-one windows pc via OPS modul.
Læs mere

KONTOR JOKES
Det må også gerne være lidt sjovt. Humor er et vigtigt værktøj, når virksomheden vil fremme forretningskultur eller få et team igennem en vanskelig situation. Jokes er også gode isbrydere og samtalestartere. Så udover alt det seriøse, kan et par kontor jokes skabe lidt glæde via disse skærme.

QUIZZER
Evt. via gruppeopgaver. Dette vil hjælpe dine medarbejdere til at forstå mere om virksomhedens historie, vision, mål og mere på en interaktiv måde. Du kan bruge digital skiltning til at bygge kampagner for at lære om alle kollegerne og deres historier.

Digitale skilte kan anvendes til utallige informationer når de bruges internt i en virksomhed.

AI-100 – DIGITAL A-SKILT 43″
Stilfuldt A-skilt som kan flyttes fra den ene placering til den anden, så ofte det ønskes. Dette A-skilt ser elegant ud og pynter i enhver virksomhed.
Læs mere


MOTIVERENDE BUDSKABER
Inspirer medarbejderne med spændende budskaber, slogans, citater og andet.

JUBILÆER OG MILEPÆLE
Sørg for, at alle ved, hvornår en kollega har jubilæum i virksomheden… eller måske bare har fødselsdag og dermed kan få et ekstra tillykke med på vejen.

BEHIND THE SCENES
Vis hvad der sker “bag scenen” med billeder og video af virksomhedens medarbejder.
Man kan med fordel også vise hvordan kunderne omgåes produkterne.

VIS HJEMMESIDEN TIL VENTENDE KUNDER I LOBBYEN
Hvis du har et venteområde til besøgende gæster eller kunder, kan du i første omgang lade dem checke ind på en selvbetjeningsstander. Dernæst er det en fantastisk idé at fremvise virksomhedens produkter eller hjemmeside. Evt. på en touch skærm, så de besøgende kan komme ubesværet rundt på hjemmesiden og læse lidt mere om hvad din virksomhed har at tilbyde. Husk på, at digital signage er en fantastisk brand ambassadør for din virksomhed, hvis det anvendes rigtigt.

Informer dine medarbejdere med vigtige motiverende beskeder med digitale skilte.

VL-100 22-55″ ANDROID DISPLAY
Flot display som på elegant maner, viser informationer og andet interessant til virksomhedens medarbejdere eller kunder. Dette display har et elegant kabinet med et robust og hærdet glas-til-kant design, samt en sølvkant i siden, der komplimenterer det smalle design.
Læs mere


FØR OG EFTER BILLEDER AF DINE PROJEKTER
Det skaber mersalg at fremvise og dokumentere kvaliteten af ​​virksomhedens gode arbejde. Det skaber kundetillid og loyalitet, når kunderne kan se, at din virksomhed har ændret noget til at blive endnu bedre. Uanset om virksomheden arbejder med personlig pleje, styling, kosmetisk kirurgi, boligindretning eller fast ejendom, kan du fremhæve virksomhedens projekter og før- og efterbilleder for at demonstrere virksomhedens succes. Folk har ofte behov for at se før og efterbilleder, inden de indleder et samarbejder.

SAMFUNDSSIND
Digitale skærme er ligeledes optimale til at vise virksomhedens frivillige tiltag, samfundsindsatser og donationsbeløb og vise data der angiver, hvor meget affald eller energi, der spares på tværs af organisationen. Hermed kan virksomheden forsikre medarbejderne om det gode, der bliver gjort på grund af deres indsats og berolige kunder med at virksomheden gør sit for at vise samfundssind.

Spar tid og ressoucer med Digital signage som selvbetjening til f.eks. produktionsvirksomheder

Produktionsvirksomheder over hele landet leder efter måder at forbedre effektiviteten og skære ned på omkostningerne. Medarbejders selvbetjeningsterminaler  spiller en stor rolle i det ved at give medarbejderne mulighed for at udføre flere opgaver selv. Dette forbedrer arbejdskulturen og sparer samtidig penge, tid og ressourcer for de ledere, der driver virksomheden. 

ADGANG TIL NEM KOMMUNIKATION MED KOLLEGER
Et stort problem, som produktionsvirksomheder almindeligvis forsøger at løse, er manglen på kommunikation mellem medarbejderne. Dette skyldes, at medarbejderne arbejder i hver deres ende af en virksomhed, så vigtig information nogle gange bliver overset eller aldrig finder vej til den relevante kollega. En selvbetjeningskiosk kan bygge bro mellem medarbejdere på tværs af organisationen, så informationer når frem nemt og hurtigt fra A til B. 

ANKOMST OG AFGANGSTERMINAL
Med en selvbetjeningsterminal kan medarbejderne selv checke ind og ud når de kommer og går fra arbejdet eller afdelingen. Nogle virksomheder anvender selvbetjeningsterminaler til at spore tid brugt på bestemte opgaver. Dette er yderst gavnligt og en vigtig faktor for mange produktionsmiljøer, der ønsker at måle på input og output. Det hele foregår digitalt og letter registreringen af medarbejdernes indsats forskellige steder i virksomheden.

CL-300T SELVBETJENING OG ANKOMSTREGISTRERING - Slank 19" terminal med print og/eller scan. Installation af mini pc i robust aflåst kabinet og nem montering på væggen.

CL-319T SELVBETJENING
Slank 19″ terminal med print og/eller scan. Installation af mini pc i robust aflåst kabinet og nem montering på væggen.
Læs mere

Organisationer, der bruger digital signage til at kommunikere med medarbejdere, fremmer et udtryk for modernitet og professionalisme. Listen over muligheder slutter ikke her. Brug af digital signage i virksomheder, åbner utallige friske og opfindsomme måder til internt samarbejde og kommunikation mellem afdelinger og kolleger, som i det store og hele er uopnåelige med de konventionelle kommunikationsmetoder og opslagstavler af kork og nåle.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *