VL-800 Touch PC 22”-55” med eller uden pc

VL-800 Touch 22”-55” – Med mulighed for integreret PC

  • Windows PC (tilkøbes) Læs mere
  • Ultra slim design
  • Robust metalkabinet med aluminiumskant
  • Glas-til-kant design – nem at rengøre
  • Intet synligt betjeningspanel
  • Multitouch med swipe og zoom (PCT)
  • VGA, HDMI og USB adgang
  • Wi-Fi og LAN
  • 24/7 anvendelse
  • 3 års garanti

VL-800 serien er en unik touch skærm, der som noget helt specielt kan tilbyde en dobbeltløsning. Der er her tale om en touch monitor som via et OPS modul, kan udvides til at være en all-in-one touch pc med Windows. Dette gør denne touch skærm utrolig fleksibel. Udover den tilpassede mulighed for at indsætte pc modul, har dette display også mulighed for tilslutning af egen ekstern PC.

VL-800 er kvalitetssikret med 3 års garanti og velegnet i offentlige miljøer.
Wide format størrelser: 32”, 43”, 50” og 55”.

24/7 i mere end 70.000 timer Disse touch skærme er designet til kontinuerlig brug i offentlige rum og kan køre 24/7 i mere end 70.000 timer. Grundet komponenter af kommerciel kvalitet og streng kvalitetskontrol, yder denne touch skærm en omkostningseffektiv og pålidelig løsning

24/7 I 70.000 TIMER

Disse touch skærme er designet til kontinuerlig brug i offentlige rum og kan køre 24/7 i mere end 70.000 timer. Grundet komponenter af kommerciel kvalitet og streng kvalitetskontrol, yder denne skærm en omkostningseffektiv og pålidelig løsning i rigtig mange år.

Tablet Look
Den stilfulde kant-til-kant glasflade, de afrundede hjørner, aluminiumsramme med unik konkav fordybningsprofil og en tynd sort kant giver et fængslende tablet-lignende look. Det beskyttende hærdede glas og kabinettet i blødt stål øger også skærmens holdbarhed, hvilket beskytter LCD-panelet og andre interne komponenter mod potentiel skade i offentlige rum

TABLET LOOK

Den stilfulde kant-til-kant glasflade, de afrundede hjørner, aluminiumsramme med unik konkav fordybningsprofil og en tynd sort kant giver et fængslende tablet-lignende look. Det beskyttende hærdede glas og kabinettet i stål øger også skærmens holdbarhed, hvilket beskytter LCD-panelet og andre interne komponenter mod potentiel skade i offentlige rum.

Ultra responsiv interaktivitet
Optimal følsomhed og hurtig respons sikrer, at brugerne får en positiv oplevelse.
Med VL-800T skal man aldrig trykke flere gange eller vente på at et tryk registreres. Touch skærmen er super sensitiv og registrerer alle tryk og bevægelser hen over hele skærmen

ULTRA RESPONSIV

Optimal følsomhed og hurtig respons sikrer, at brugerne får en positiv oplevelse med VL-800T.
Her skal man aldrig trykke flere gange eller vente på at et tryk registreres. Skærmen er super sensitiv og registrerer alle tryk og bevægelser hen over hele skærmen hurtigt og effektivt.

Ideel til integration
Med monteringsbeslag inkluderet uden ekstra omkostninger, kan denne fleksible løsning monteres i enhver kiosk, bord eller skab. Beslaget har også mikrojustering for at muliggøre flush-fit overfladeintegration

IDEEL TIL INTEGRATION

Med monteringsbeslag inkluderet uden ekstra omkostninger, kan denne fleksible løsning monteres i enhver kiosk, bord eller skab. Beslaget har også mikrojustering for at muliggøre flush-fit overfladeintegration.

Indbyggede højtalere
Tag din digitale skilteløsning til næste niveau, ved at tilføje lyd ved hjælp af de to integrerede slimline højttalere

INDBYGGEDE HØJTALERE

Tag din digitale skilteløsning til næste niveau, ved at tilføje lyd ved hjælp af de to integrerede slimline højttalere.

PCAP Touch Technology
Den brancheførende PCAP-teknologi giver en problemfri oplevelse til brugerene. Med slankt kant-til-kant glas, overlegen optisk kvalitet og op til ti berøringspunkter, kan brugere zoome ind/ud, swipe og lignende, svarende til ved brug af smart phones.

PCAP TOUCH TECHNOLOGY

Den brancheførende PCAP-teknologi giver en problemfri oplevelse til brugerene. Med slankt kant-til-kant glas, overlegen optisk kvalitet og op til ti berøringspunkter, kan brugere zoome ind/ud, swipe og lignende, svarende til ved brug af smart phones.

Super skarpt IPS-display
Det iøjenfaldende lysstærke IPS-display sikrer en utrolig høj billedkvalitet, fantastiske farver, naturtro farvedybde og en bred betragtningsvinkel på 178°

SUPER SKARPT IPS-DISPLAY

Det iøjenfaldende lysstærke IPS-display sikrer en utrolig høj billedkvalitet, fantastiske farver, naturtro farvedybde og en bred betragtningsvinkel på 178°.

PLASMA BELÆGNING PÅ SKÆRMEN

En speciel belægning gør glasfronten mere modstandsdygtig over for fingeraftryk og skaber en mere smidig bevægelse henover skærmen.

Tilslut eksterne enheder 
Tilslut disse alsidige touch skærme til eksterne kilder, såsom en tredjeparts pc eller medieafspiller, ved hjælp af HDMI- og USB-indgangene til at køre den ønskede software

TILSLUT EKSTERNE ENHEDER

Tilslut disse alsidige touch skærme til eksterne kilder, såsom en tredjeparts pc eller medieafspiller, ved hjælp af HDMI- og USB-indgangene til at køre den ønskede software.

Læs mere om pc udvidelsen her

VisionLine-VL-800T-1