Hvad skal du vise på digitale skilte på uddannelsesinstitutioner

Hvad skal man vise på digitale skilte på uddannelsesinstitutioner
Det er vigtigt at forstå, at digital skiltning er mere end blot kommercielle skærme. Alle uddannelsesinstitutioner kan nyde godt af digital signage uanset om det er børnehaver, gymnasier eller universiteter.

Energien er høj i børn og unge. Og det er svært at få deres opmærksomhed mere end ganske kort tid. Men noget der kan fange opmærksomheden er digitale skilte. De er sjove og de unge er vant til skærme og har den holdning, at det der foregår på skærmene er underholdende.

Selvom årsagen til hvorfor man skal anvende digital skiltning er ganske tydelig, og selvom digitale skærme får 400% flere visninger, og forbedrer absorbering af informationer for de unge med over 50 %, så er det stadig et sjældent syn, at uddannelsesinstitutioner anvender skærme og digitale skilte på skolerne. Men dette er heldigvis ved at vende.

Men når vi nu har fastlagt vigtigheden af digitale skilte, hvilket indhold skal så vi vise på dem til de unge mennesker?
Der er et utal af informationer der kan leveres på disse skilte og skærme. Både til eleverne, men også til lærene og evt. forældre der måtte træde ind på skolernes områder. For at komme med lidt inspiration, har vi her lavet en oversigt over, hvad der med stor fordel kan vises på digital signage skærme.

Hvad skal man vise på digitale skilte på uddannelsesinstitutioner

Det er vigtigt at forstå, at digital skiltning er mere end blot kommercielle skærme. Alle uddannelsesinstitutioner kan nyde godt af digital signage uanset om det er børnehaver, gymnasier eller universiteter.

Energien er høj i børn og unge. Og det er svært at få deres opmærksomhed mere end ganske kort tid. Men noget der kan fange opmærksomheden er digitale skilte. De er sjove og de unge er vant til skærme og har den holdning, at det der foregår på skærmene er underholdende.

Selvom årsagen til hvorfor man skal anvende digital skiltning er ganske tydelig, og selvom digitale skærme får 400% flere visninger, og forbedrer absorbering af informationer for de unge med over 50 %, så er det stadig et sjældent syn, at uddannelsesinstitutioner anvender skærme og digitale skilte på skolerne. Men dette er heldigvis ved at vende.

Men når vi nu har fastlagt vigtigheden af digitale skilte, hvilket indhold skal så vi vise på dem til de unge mennesker?

Der er et utal af informationer der kan leveres på disse skilte og skærme. Både til eleverne, men også til lærerne og evt. forældre der måtte træde ind på skolernes områder. For at komme med lidt inspiration, har vi her lavet en oversigt over, hvad der med stor fordel kan vises på digital signage skærme.

Ideer til brug af skærme på uddannelsesinstitutionerne

VELKOMSTSKILTE
Velkomstskilte kan med fordel placeres både ude foran skolerne og inde i skolerne. De får eleverne til at føle sig hjemme i det sekund, de træder ind ad døren og vi ved alle, at tilhørsforhold er noget af det vigtigste for at opnå succes med børn og unges udvikling.

VISUELLE UNDERVISNINGSMIDLER
Omkring 65 % af alle mennesker er visuelle. Som følge heraf har de fleste elever en tendens til at absorbere og huske information i længer tid, når den kommunikeres visuelt. I de enkelte klasseværelser, kan digitale skilte med fordel anvendes til at vise billeder, diagrammer, videoer og andet til eleverne i klassen. Det er både mere indbydende for eleverne at kigge på og det er nemmere for lærerne at præsentere materialet. Det sparer både tid og ressourcer, at de samme informationer ikke skal skrives på tavlerne igen og igen, men blot kaldes frem på de ønskede skærme, men den største fordel ved at integrere digitale skærme i undervisningsprocessen, er fordelen ved audiovisuelle værktøjer. Når ører er involveret, vil et barn forstå undervisningen langt bedre og især blandt elever i folkeskolen kan billeder, bidrage væsentligt til elevens kognitive udvikling. Former, farver og børnerim på klasseværelsets skærme fremmer effektivt visuel læring blandt skolebørn, hvilket i sig selv er årsag nok til at anvende digitale hjælpemidler i undervisningen. 

VISUELLE UNDERVISNINGSMIDLER
Omkring 65 % af alle mennesker er visuelle. Som følge heraf har de fleste elever en tendens til at absorbere og huske information i længer tid, når den kommunikeres visuelt. 
I de enkelte klasseværelser, kan digitale skilte med fordel anvendes til at vise billeder, diagrammer, videoer og andet til eleverne i klassen. Det er både mere indbydende for eleverne at kigge på og det er nemmere for lærerne at præsentere materialet. Det sparer både tid og ressourcer, at de samme informationer ikke skal skrives på tavlerne igen og igen, men blot kaldes frem på de ønskede skærme, men den største fordel ved at integrere digitale skærme i undervisningsprocessen, er fordelen ved audiovisuelle værktøjer. Når ører er involveret, vil et barn forstå undervisningen langt bedre og især blandt elever i folkeskolen kan billeder, bidrage væsentligt til elevens kognitive udvikling. Former, farver og børnerim på klasseværelsets skærme fremmer effektivt visuel læring blandt skolebørn, hvilket i sig selv er årsag nok til at anvende digitale hjælpemidler i undervisningen. 

VL-100T – TOUCH DISPLAY op til 55″
VL-100T serien er en robust og stilfuld android-serie med metalkabinet og aluminiumskant
Læs mere

SKEMAER
Lokalt i klasserne kan klassens skoleskema vises på digitale skilte.
Er der tale om videregående uddannelsesinstitutioner for unge, kan de digitale skilte guide eleverne hen til de rigtige lokaler.

Digitale skærme på skoler og uddannelsesinstitutioner

VL-800T – 22-55″ TOUCH PC
VL-800T serien er en unik touch monitor, der udvides til en all-in-one windows pc via OPS modul.
Læs mere


STUDIETIP
Nogle elever er ikke helt fast besluttet på, hvad det næste skridt skal være på karrierevejen. Mange elever er ikke engang kommet tæt på en beslutning. Med digitale skilte med studietips og informationer om elevernes muligheder, kan vi hjælpe eleverne godt på vej.

GRUPPER OG KLUBBER
Digitale posters kan lade eleverne vide, hvad der er tilgængeligt for dem i forhold til sportsklubber, videndelings/interessegrupper og andre fritidsaktiviteter.

PÅMINDELSER
Med digitale posters er det nemt at gøre det svært. Det er bl.a. nemt at gøre det svært for elever at glemme, at den vigtige opgave skal afleveres på torsdag. Eller for forældre og elever at glemme andre vigtige deadlines, hvilket er en fordel for både elver, forældre og ikke mindst skolerne.

BOGANBEFALINGER
Boganbefalinger, især anbefalinger fra andre studerende er værdifuldt for studerende. Hvilke bøger skal jeg læse?Hvilke bør jeg købe? Hvilke kan jeg nøjes med at låne på biblioteket eller af en medstuderende? Dette er spørgsmål som mange studerende på videregående uddannelser er interesseret i at få svar på. For bøger er dyre og værdifulde fif om hvilke bøger, man kun har brug for ganske kort, kan spare de studerende mange penge.

OPSLAGSTAVLER
Digitale displays erstatter hurtigt papiropslagstavler. Det er hurtigt og effektivt og kræver ikke meget manuel styring. Skole- og universitetsadministrationer kan opdatere enhver information øjeblikkeligt med cloud software. Man kan sætte flere beskeder op på en enkelt skærm, og digitale opslagstavler er eminente til begivenhedskalendere, uni-møder, ferielister, undervisningsskemaer (ændringer/aflysning) osv.

ARRANGEMENTER
Mind forældre og elever om kommende aktiviteter, så de ikke går glip af det sjove, og så skolen får så mange besøgende til arrangementerne som muligt.

SPORTSBEGIVENHEDER
Skal den ene skole spille holdkamp mod den anden skole. Eller hvis det skal være rigtig sjovt, skal eleverne spille holdkamp mod lærene? Digitale posters kan anvendes til at informere om dato, tid og sted, og efterfølgende vise de spændende resultater af kampene.

Digitale skilte til visning af vigtige informationer til studerende på uddannelsesinstitutionerne

CL-800T GULVDISPLAY
Virkelig flot gulvdisplay der ser elegant ud uanset hvor den står. Det flotte iPad look tiltaler de unge, som hurtigt adopterer de nye muligheder.
Læs mere

DAGLIGE OPDATERINGER
Brandøvelse kl. 14. i dag!  Sørg for, at alle ved det.

INTERNETADGANG
Vi lever i en verden hvor børn og unge har fri adgang til internettet og alverdens hjemmesider, fora og sociale medier. Det er en spændende verden, men også en potentiel farlig verden. Med digital signage produkter, kan skoler stødt og sikkert lære eleverne om sikker internetbrug og hvordan de skal gebærde sig i det digitale samfund. Små tips og påmindelser her og der, gentaget igen og igen, kan gøre den store forskel, når de unge mennesker sidder i en situation, hvor gode råd og sund fornuft er værdifuldt.

ADVARSLER
Digital skiltning er den mest effektive måde at kommunikere sikkerhedsmeddelelser til studerende og personale på kortest mulig tid. Og digitale posters kan ligeledes anvendes til brandsikkerhedsinformationer, sikkerhedsretningslinjer og lignende.

HØJTIDELIGHED
Fejr afsluttede eksamener eller holdsucceser, så alle kan gå og glæde sig over de gode nyheder.


VEJVISER
Det er ikke sjovt at føle sig fremmed i sine omgivelser. Med digitale skilte kan skolen hjælpe eleverne med at finde rundt på skolen.

KOMME GÅ TERMINALER
Og så er der selvfølgelig en af de meget anvendte funktioner på skolerne. Nemlig komme-gå-registrering.
Lad de unge mennesker lave check ind og check ud når de kommer og går, så skolen altid ved, hvem der er til stede og hvem der har været på skolen på hvilket tidspunkter.

Komme/Gå, komme gå, komme-gå, ankomstregistering, check ind, check ud, tjek ind, tjek ud, selvbetjening

VL-600T SELVBETJENING
VL-600T er en stilren sort All-in-One som nemt kan klare opgaver som selvbetjening og ankomstregistrering.
Læs mere

FØDSELSDAGSBESKEDER
Hvorfor ikke annoncere elevernes og de ansattes fødselsdage så alle kan føle sig lidt ekstra specielle på deres fødselsdag.

Vores skilte kan også fås til udendørs brug

Udendørs digitale skilte

FO-100 UDENDØRS DISPLAY
2.500 cd/m²
Læs mere

Udendørs digitale skilte

FO-100T UDENDØRS TOUCH
2.500 cd/m²
Læs mere

Udendørs digitale skilte

WO-100 UDENDØRS VÆGHÆNGT
Landskab- eller portrætvisning. 2000-2500 cd/m²
Læs mere

Udendørs digitale skilte

WO-100T UDENDØRS TOUCH
Landskab- eller portrætvisning. 2000-2500 cd/m²
Læs mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *