FO-100T – Outdoor Freestanding Touch

VL-700

FO-100T – Outdoor Fritstående Touch skilt

  • Ultra høj lysstyrke (2.500 cd/m²)
  • Modstandsdygtig over for vind og vejr – IP65 
  • Modstandsdygtig over for hærværk
  • Effektiv temperaturkontrol
  • USB plug and play
  • Letlæselig i sollys
  • Fås med og uden touch funktion
  • LAN, Wi-Fi og 4G (option)

.

Full HD 1080p

weatherproof

Vejr bestandig

sunlight readable

Høj lysstyrke

Professionelt IPS Panel

robust enclosure

Robust design modstår hærværk

android media player

Android medie-afspiller

PCAP touch

Plug and Play

24/7 brug

secure locking bar

Lås

FO-100T er en fritstående professionel udendørsstander, der opfylder alle krav til udendørs digital signage. FO-100T modstår vind og vejr og giver derfor mulighed for optimal udendørs eksponering. Skærmen er letlæselig i sollys grundet den høje lysstyrke og det anti-reflektive glas.

FO-100T kan fås i 43″, 49″, 55″, 65″ og 75″ med eller uden touch.

.

Lysstærk skærm, også i direkte sollys

Takket være de kommercielle paneler med ultra høj lysstyrke (2.500 cd/m²) er disse skærme op til 10 gange kraftigere end en almindelig skærm og er derfor letlæselige selv i direkte sollys.

PCAP touch screen for præcis oplevelse

Avanceret projiceret kapacitiv teknologi giver en super præcis oplevelse, samt tilbyder overlegen optisk kvalitet. I modsætning til andre berøringsteknologier påvirkes PCAP ikke af støv eller snavs på skærmens overflade.

Avanceret temperatursystem

For at maksimere skærmens levetid, holder den interne air condition skærmen kørende ved den optimale temperatur, uanset de ydre forhold.

Robust og sikker

Med et kabinet af stål og termisk hærdet glasfront, er disse IK10-klassificerede skærme designet til at modstå de skader, der måtte opstå i offentlige rum.

Vejrbestandig

Disse skærme er designet til at modstå alle vejrforhold med deres robuste IP65-klassificerede kabinet. De har også en vandtæt belægning på alle interne komponenter og vandtætte AV-stik.

Indvendigt rum

Skulle du have brug for at køre skærmen fra en ekstern kilde, er der plads til en mini pc eller medieafspiller i det aflåselige rum. Denne kan forbindes til skærmen via HDMI eller VGA.

Netværksopgradering

For et mindre beløb kan du via digital signage software, få mulighed for at forbinde din skærm via Wi-Fi, LAN eller 4G og derefter fjernopdatere den over internettet.

Plug and Play

Plug and Play er den mest ligetil måde at uploade indhold til skærmen på. Du skal blot indlæse billeder og videoer på en USB, og kopiere dit indhold over på skærmen. Dine billeder og videoer afspilles nu i et kontinuerlig loop.

Nem vedligeholdelse

Skulle du have brug for at at komme ind i systemet for f.eks. at tilgå skærm og indgange, gøres dette nemt via det innovative design.

..

.

VisionLine-FO-100