Sådan kan udendørs digitale skilte gavne din virksomhed

Udendørs digitale skilte

Sådan kan udendørs digitale skilte gavne din virksomhed

Vidste du, at du får 400 gange mere opmærksomhed med vores udendørs digitale skilte i forhold til de klassiske papirskilte?

Udendørs digitale skilte og udendørs digitale plakater bliver mere og mere populære. Og det er der en god grund til. For som en virksomhed i den højteknologiske æra kan du nemt, billigt og ikke mindst effektivt, reklamere for produkter og tjenester.

En af de helt store fordele ved udendørs digitale skilte er også, at de kan installeres mange forskellige steder, lige dér hvor efterspørgsel og flow af kunder er størst. Og dette er uden begrænsning af at kunne tåle at stå ubevogtet i vind og vejr. Udendørs reklameskilte er derfor velegnet til at stå bl.a. ved store indkøbscentre, på gader og stræder, ved diverse indgange osv.

De fås i flere modeller, så de kan monteres på væggen som plakater eller fritstående i jorden som skilte eller endda stå som mobile batteridrevne A-skilte hvis dette ønskes. Skiltene kan derfor i vid udstrækning, bruges som udendørs reklameskilte, skilte til offentlige informationer og meget andet.

Faktisk viser undersøgelser, at digitale skilte er 400 gange mere effektive end de klassiske skilte. Dette skyldes bl.a. at man med digitale skilte, kan bruge redskaber som f.eks. lyd, bevægelser, video og alle andre opsigtsvækkende værktøjer, for at tiltrække publikums opmærksomhed. Og dette resulterer i mere effektiv skiltning.

Udendørs digitale skilte

AO-100 – UDENDØRS DIGITAL A-SKILT 43″
Her får du det optimale digitale A-skilt i en udendørs version, på batteri. Og den ultimative frihed til at placere skiltet hvor du vil.
Læs mere

En anden grund til vores udendørs skilte har succes er, at det er muligt at sigte mod forskellige målgrupper eller happenings på forskellige tider. Dvs. at indholdet kan tilpasses tid, sted, målgruppe, events og meget andet, og derved målrette de udsendte annoncer specifikt til forskellige målgrupper. Resultatet er en langt mere effektiv levering af reklame.

Tour de France - Udendørs digitale skilte
FO-100 UDENDØRS DISPLAY – Læs mere

Vores udendørs reklameskilte understøtter 24/7 drift og kan derfor køre uafbrudt dag og nat. De har en høj lysstyrke, og indholdet, der afspilles er klart og synligt. Herudover er de som nævnt, modstandsdygtige over for hærværk og er vandtæt og støvtæt for at sikre langsigtet drift.

Så kort sagt… Udendørs digital skiltning og udendørs digitale plakater vil maksimere effekten af ​​din produktpromovering. Og du vil helt sikkert tiltrække nye kunder og fange en masse opmærksomhed med et sundt investeringsafkast

Interessante udendørs skilte

Udendørs digitale skilte

FO-100 UDENDØRS DISPLAY
2.500 cd/m²
Læs mere

Udendørs digitale skilte

FO-100T UDENDØRS TOUCH
2.500 cd/m²
Læs mere

Udendørs digitale skilte

WO-100 UDENDØRS VÆGHÆNGT
Landskab- eller portrætvisning. 2000-2500 cd/m²
Læs mere

Udendørs digitale skilte

WO-100T UDENDØRS TOUCH
Landskab- eller portrætvisning. 2000-2500 cd/m²
Læs mere

Udendørs digitale skilte

AO-100 – OUTDOOR A-SKILT 43″
Digitalt A-skilt på batteri.
Læs mere