Digitale skilte i sundhedssektoren

Digital Signage i sundhedssektoren

Der er et utal af funktioner og informationer der egner sig til de digitale skærme. Både til patienter, besøgende og til intern brug. Til inspiration har vi lavet en oversigt over, hvad man med stor fordel kan anvende digitale skærme til i sundhedssektoren.

Selvbetjeningsterminaler

Der er flere muligheder for effektiv brug af selvbetjeningsløsninger. Og selvbetjening har rigtig gavnlige funktioner, som man med fordel kan drage fordel af i sundhedssektoren.

  • Beskyttelse mod virus og bakterier – Nærhed og fysisk kontakt eskalerer risikoen for eksponering af virus og bakerier. Og lige præcis dette skal undgås i sundhedssektoren, da mange af de besøgende ofte allerede har fysiske udfordringer. Brug af selvbetjening er derfor en rigtig god idé, da selvbetjeningsstandere reducere den menneskelige kontakt, og hjælper med at reducere risikoen for overførsel af virus og bakterier.
  • Check ind – Lad patienter checke ind når de ankommer til klinikken eller hospitalet og lad evt. skærmen vise, hvor patienterne skal gå hen og vente til de kaldes ind. Dette sparer ikke bare værdifulde medarbejderressourcer, det forhindrer også at patienter og besøgende skal stå i kø og blive træt i benene og frustreret over ventetiden.
  • Lad patienter planlægge deres næste aftale, ved at lade dem tilgå kalender med ledige tider. Dette sparer en hel del arbejde i receptionen, når patienter selv kan stå og planlægge deres besøg.
Ankomstterminaler i receptioner og klinikker

PIEDESTAL MED TOUCH SKÆRM
Undgå unødvendig fysisk kontakt, par værdifulde ressourcer og undgå køer ved skranken med en robust og enkel selvbetjenings-løsning. Piedestalen kan fås med forskellige skærmløsninger.
Læs mere

Digital skiltning

Det er på tide, at sundhedsindustrien tager digital skiltning til sig

Digital skiltning er et kraftfuldt visuelt kommunikationsværktøj for hospitaler og klinikker. Med lyse skærme og farverigt, dynamisk indhold kan digital skiltning fange opmærksomhed hurtigere og nemmere end nogen anden form for medie. Og med små film og lyd, kan informationer ofte tydeliggøres i højere grad end på gammeldags plakater. Der er flere muligheder for effektiv brug af digital signage, og digitale plakater har rigtig gavnlige funktioner, som man med fordel kan drage fordel af i sundhedssektoren. Alligevel er det stadig sparsomt, hvor meget sundhedssektoren får gjort brug af Digital Signage.

I løbet af de næste 10 år, vil Digital signage eksplodere i sundhedssektoren. Og hospitaler, klinikker og medicinske centre som allerede anvender digital skiltning oplever, at denne teknologi medvirker til at holde deres patienter engagerede ved levering af sundhedsinformationer. En engagement der medfører at stoffet bliver set, forstået og husket i længere tid.

Digital skiltning forbedrer hospitalsoplevelsen

Hospitalsmiljøer bliver nemt for kliniske og endda deprimerende at færdes i. Nogle mennesker får øget stress, blot ved tanken om deres komme tid på hospitalet eller klinikken. Digitale skiltes kan afhjælpe dette, ved at afspille behageligt og opløftende materiale på digitale skærme. Dette kan komme både patienter og personale til gode; da det reducerer stress og bidrager til en god stemning. 

Nødalarmer

Med digital signage software kan alle skærmene forbindes. De kan vise både forskellige beskeder og ved akutte nødalarmer kan beskeder synkroniseres på tværs af alle skærme, så den samme information vises alle steder på én gang. I en nødsituation, såsom et sundhedsnødsituationer eller brand, vil digital skiltning være utrolig gavnlig og kan potentielt redde liv.

VL-100 ANDROID DISPLAY
Det ideelle display til sundhedsindustrien. Dette display har et elegant kabinet med et robust og hærdet glas-til-kant design, samt en sølvkant i siden, der komplimenterer det smalle design. Det elegante og stilrene look, smelter uforstyrret ind det rene look vi ellers ser på vores hospitaler og klinikker.
Læs mere

Vis succeshistorier

En anden metode til tryghed via digital skiltning er ved at vise patienters succeshistorier i bl.a. inspirerende videoer. Denne type motivation er bl.a. effektiv for dem, der gennemgår langvarige behandlinger med kemoterapi eller patienter der overvinder enhver medicinsk udfordring.

VL-800T – 22-55″ TOUCH PC
VL-800T serien er en unik touch monitor, der udvides til en all-in-one windows pc via OPS modul.
Læs mere

Hvem er vi

Det er personalet der er grundlaget for tryghed hos patienterne. Via digitale skærme, kan det derfor skabe en god effekt, at fremvise personaleprofiler til patienterne. Disse profiler kan indeholde personaleinformation der skaber tryghed for patienterne. F.eks. lægernes portrætter, kvalifikationer, specialer, erfaring og præstationer. Patienterne føler derved at de kender personalet og vi ved alle, at vi føler os mere trygge ved det vi kender.

Wayfinding

Det er frustrerende ikke at kunne finde rundt. I sådanne tilfælde er det en fordel, og god service, at have wayfinding standere stående, så man nemt og hurtigt kan guide besøgende i den rigtige retning. Patienter og gæster vil være i stand til at pendle til deres destination hurtigere og mere præcist, hvis du leverer et komplet nummereret kort over stedet kombineret med vejviser pile.

Digital skiltning kan også generere indtægter

Digitale skilte er et fantastisk redskab til at informere patienter og besøgende om de tilbud de kan benytte sig af. Dette kan f.eks. være påmindelse om, at hospitalet har en fantastisk restaurant, som sælger lækker mad til både patienter OG pårørende. Og når der ikke er så meget andet at lave under en indlæggelse, at det en dejlig påmindelse på nogle ellers lange dage.

Nogle klinikker har udnyttet digital skiltning til at generere betydelige annonceindtægter, ved at have annoncer på deres digitale skærme i vente- og fællesområderne. Farmaceutiske virksomheder, sælgere af sundhedsprodukter og lignende, har stor interesse i at nå ud til patienter og pårørende.

Andre klinikker har skabt en del mersalg ved blot at fremvise deres egne produkter. Især plastikkirurgiske klinikker har med stor fordel anvendt digitale skærme til at fremvise deres andre tilbud. Og andre klinikker følger hastigt efter.

Digital skiltning, Digital signage, digitale skilte, generer indtægter.

CL-800 GULVDISPLAY
Skal du fange de besøgendes opmærksomhed, er dette skilt det helt rigtige. Nemt at flytte og super stilistisk design.
Læs mere

Digital skiltning kan effektivt uddanne patienter og besøgende

Digital skiltning kan tjene som et meget effektivt værktøj, til at informere patienter og besøgende om sygdomme og lidelser og i øvrigt give tips til at komme bedst gennem et sygdomsforløb ved bl.a. at undgå visse medicinske komplikationer og lignende.

Fjern fokus fra ventetiden med digital skiltning

VL-100 ANDROID DISPLAY
Det ideelle display til sundhedsindustrien. Dette display har et elegant kabinet med et robust og hærdet glas-til-kant design, samt en sølvkant i siden, der komplimenterer det smalle design. Det elegante og stilrene look, smelter uforstyrret ind det rene look vi ellers ser på vores hospitaler og klinikker.
Læs mere

Lad patienterne vide, hvor længe de sandsynligvis vil vente og sørg derefter for, at ventetiden følse så kort som muligt.

Det er et veletableret faktum, at den tid vi føler os underholdt, anses for kortere end den tid hvor vi sidder og stirrer ind i en væg. Ventetiden kan føles halvt så lang, hvis blot patienten kan slappe af til interessant indhold på engagerende skærme.

Vi ser ofte brug af engagerende indhold i detailbranchen. Men sundhedsorganisationer kan, mere end nogen anden industri, drage fordel af at reducere den oplevede ventetid og medfølgende frustration, som mange patienter sidder med.

Værdifuldt indhold som sundhedstips, Information om procedurer og behandlinger, medicinske nyheder, verdensnyheder eller bare sjove underholdende kortfilm, kan få tiden til at løbe meget hurtigere og dæmpe evt. nervøsitet i venteværelset.

Intern kommunikation bliver forenklet

Der er ingen tvivl om, at digital signage kan styrke kommunikationen på arbejdspladsen. Digitale skilte i pauserum kan streame interne meddelelser og holde hospitalspersonalet opdateret.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *