DS-200 – Dobbeltsidet vinduesdisplay fanger kundernes opmærksomhed

Ultra High Brightness Hanging Double-Sided Display

DS-200 – Dobbeltsidet vinduesdisplay

 • 55″
 • Dobbeltsidet vinduesdisplay
 • 3,500 / 1,000 cd/m² høj lysstyrke
 • Ultra Resistent over for overophedning
 • Super slankt design og komponenter
 • Integreret loftmontering
 • Valgfri netværksopgradering
 • Plug and Play
 • Integreret medieafspiller
 • Økonomisk og miljøvenlig strømtimer
 • Indbyggede højtalere
 • Bred synsvinkel

3,500 / 1,000 cd/m²

Dobelt sidet display

Bred syns vinkel

Læselig i sollys

Går ikke i sort i solen

Full HD 1080p

android media player

Android medie-afspiller

Letvægt Alu

Plug and Play

24/7 drift

Hvorfor egentlig digital skiltning i butiksvinduerne?

Der er uendeligt mange fordele ved digital vindueskiltning i butiksvinduer. Bl.a. tiltrækkes forbipasserende, som ellers aldrig er gået ind i butikken og selvom enhver form for vinduesudsmykning kan tiltrække opmærksomhed, så har digital vindue skiltning en meget stærk fordel: den kan udnytte bl.a. lyd og bevægelse. Derfor fanger digitale skilte i gennemsnit mere end 400% flere visninger end statiske skilte.
Læs om de 5 grunde til at gå digitalt her.

Dobbeltsidet display

Fang tilskuernes opmærksomhed uden for butikken, med denne flotte skærm der kan læses i sollys. Dette display har en digital poster på begge sider, så kunderne kan se dit budskab, uanset om de er inde i eller uden for din forretning

3,500cd/m² høj lysstyrke

Lysstyrken er altafgørende, når du bruger skærme på gadeniveau. Disse skærme bruger paneler med ultra høj højlysstyrke (3,500cd/m²), for at give nem læsbarhed i vinduesudstillinger, uanset hvor solrigt det er.

Modstår sollys

I direkte sollys vil de fleste LCD-paneler blive overophedede. Denne skærm er ultra resistent over for sortfarvningsfejl op til 110°C. og derfor er dette display det optimale valg til Digital Signage i vinduesudstillinger.

Forskelligt indhold

Når du bruger vores brugervenlige online CMS-software, kan du virkelig udnytte dualiteten af disse skærme, ved at udsende forskelligt indhold på hver side. Skræddersy dine beskeder til personer i og uden for butikken for maksimal effektivitet. For at finde ud af mere om vores Digital Signage CMS KLIK HER.

Fritstående mulighed

Til projekter, hvor hængende installation ikke er mulig, kan disse alsidige displays også omdannes til en fritstående løsning ved hjælp af det valgfrie gulv stativ. Uanset hvilken montering du går efter, garanterer vi en nem installation.

Plug and Play

Den integrerede Android medieafspiller giver dig mulighed for nemt at opdatere indhold på skærmen via USB plug and play. Billeder og videoer indlæses på USB-nøglen, hvorefter den indsættes i skærmen, så filerne kopieres til displayets interne flashhukommelse. Når USB’en fjernes, begynder skærmen at afspille billederne og videoerne i en kontinuerlig løkke.

Skjulte porte

For at forhindre manipulation af dit indhold, er AV-portene skjult i ​​kabinettet hvor kunder ikke ser dem. De er dog stadig tilgængelige for nemme opdateringer via USB plug and play. Denne placering skaber den perfekte balance mellem bruger venlighed og kommerciel brug.

Letvægtskabinet

Takket være disse skiltes strømlinede design, får du her en slank profil, minimal ledningsrod og høj energieffektivitet. 
Aluminiumskabinettet er utrolig nemt at installere, og har en høj varmelednings evne. Dette muliggør hurtig varmetab, forbedrer den samlede ydeevne og forlænger levetiden.

Økonomisk timer

Dette skilt er lavet til at klare 24/7 drift, men det er ikke alle der ønsker at have deres skilt kørende altid. Derfor tilbydes du den økonomiske og miljøvenlige strømtimer, som giver dig mulighed for at indstille daglige eller ugentlige tænd- og sluktider.

Indbyggede højtalere

Disse vinduesdisplays har to integrerede slimline højttalere så de kan vise video med lyd på begge sider af skiltet.

Integreret loftmontering

Skærmen leveres med en integreret monteringsløsning, så der ikke kræves ekstra loftmontering. Du kan endda skjule grimme strøm- og datakabler i de medfølgende dækrør.

Bred synsvinkel

Disse vinduesdisplays kan ses i en bred synsvinkel og kan derfor ses af kunderne, uanset hvor de står.

Nedenfor ses en video af DS-100.
DS-100 og DS-200 fungerer på samme måde. Dog er DS-200 en kraftigere model.

VisionLine-DS-200