DA – Category – Information og Wayfinding

.
.

Gør det sjovt med Information og Wayfinding løsninger

Kunder i dag kan lide smart teknologi, der gør shopping mere innovativt, personligt og sjovt. Større digitalisering betyder smartere butikker med mere personlige tilbud. Interaktive, innovative shoppingoplevelser er blevet lige så vigtige som produkterne selv.

CL-800 GULVDISPLAY
Skal du fange kundernes opmærksomhed, er dette skilt det helt rigtige. Nemt at flytte og super stilistisk design.
Læs mere

CL-800T GULVDISPLAY
Samme flotte skilt som CL-800, nu med touch. Virkelig flot stander der fanger kundernes opmærksomhed når de ser den i både nært og fjernt.
Læs mere

FO-100 UDENDØRS
Udendørs display med effektiv temperatur kontrol. Modstandsdygtig over for hærværk. Anti-refleks glas – letlæselig i sollys med 2500 nits skærm.
Læs mere

FO-100T UDENDØRS
Udendørs touch display med effektiv temperatur kontrol. Modstandsdygtig over for hærværk. Anti-refleks glas – letlæselig i sollys med 2500 nits skærm.
Læs mere

Support både kunder og personale

Vi laver ofte vores hjemmearbejde om produkter, før vi beslutter os for at besøge en butik. Sortimentet er ofte for stort til, at personalet kan have detaljerede oplysninger om hvert enkelt produkt. Digitale guider hjælper med at give kunder råd og svar om produkter. Hvis visse tjenester i butikken digitaliseres, kan kunderne hurtigere få hjælp, og personalet kan optimere, hvordan de bruger deres tid.

Gør dit produktsortiment tilgængeligt

Detailvirksomheder beslutter ofte at have et bredere udvalg af produkter online end i butikken. Interaktiv digital skiltning giver kunderne adgang til hele sortimentet i butikken og giver dem mulighed for at læse mere detaljerede oplysninger eller afgive en ordre.