AO-100 – AO-200 – Outdoor mobilt A-skilt – 43” – digitalt gadeskilt

Digitalt gadeskilt – mobilt batteridrevet A-skilt – 43”

  • 43″ skærm
  • Hærdet anti-refleksglas
  • Batteridrevet skærm
  • Fuldt vejrbestandigt
  • Fås med både 700 og 1.500 cd/m² lysstyrke
  • Tidløst robust design
  • Låsestang og hængelås
  • Opladningsniveauindikator
  • Integreret Android-medieafspiller
  • Fås i både sort og hvid
Anti Glare Glass icon

Hærdet antirefleks glas

battery

Batteri drevet

weatherproof

Vejr bestandig

sunlight readable

700 cd/m²
1500 cd/m²

robust enclosure

Robust design

IP65 Tåler væske

secure locking bar

Lås

android media player

Android medie-afspiller

Hvorfor egentlig digital skiltning?

Der er uendelige fordele og muligheder for digital skiltning. Digitale displays kan bl.a. bruges til at tiltrække forbipasserende, som ellers aldrig er gået ind i butikken. Selvom enhver form for vinduesudsmykning kan tiltrække opmærksomhed, dvs. traditionelle skilte, produktudstillinger, mannequiner osv., så har digital skiltning en meget stærk fordel: den kan udnytte lyd og bevægelse. Derfor fanger digitale skilte i gennemsnit mere end 400% flere visninger end statiske skilte.
Læs om de 5 grunde til at gå digitalt her.

digitalt gadeskilt

Bærbart letvægts kabinet

Med en helstøbt plast bagside er disse skærme utrolig lette, og sammen med deres robuste hjul betyder dette, at de nemt kan flyttes af én person. De specielle hjul er designet til at minimere vibrationer på ujævne overflader og beskytter de indvendige komponenter.

Ekstra høj lysstyrke

Disse skærme skaber den perfekte balance mellem batterilevetid og lysstyrke. Med et panel med høj lysstyrke, som er markant lysere end almindelige skærme, er skiltet brugbart i udendørs rum. Dette skilt fås med både 700 og 1.500 cd/m²

Hærdet anti-refleksglas

Disse skærme har en front af hærdet glas, der er blevet specialbehandlet for at give en antirefleksfinish. Dette minimerer ydre lysrefleksioner, uden at reducere skærmens lysstyrke, hvilket forbedrer læsbarheden af indhold på skærmen.

Robust design

I modsætning til traditionelle A-skilte har disse skærme et robust, ikke-foldbart design for ultimativ holdbarhed og forlænget levetid. Dette forstærkes yderligere af fronten af hærdet glas, som beskytter panelet og de indvendige komponenter mod skader.

Batteridrevet skærm

Det integrerede lithium-polymer-batteri giver op til fantastiske 27 timers driftstid på en enkelt opladning, så du kan vise dit indhold, time efter time, uden at skulle genoplade. Det robuste ydre isolerer dette kommercielle batteri sikkert fra alle andre elementer

Fuldt vejrbestandigt

Det robuste IP65-klassificerede ydre kabinet, er designet til at modstå de fleste vejrforhold og støvpartikler. Det betyder, at skiltet kan bruges i ethvert miljø. Også ude når det regner.
AO-100 modellen kan klare semi solskin, og de 1500 cd/m² på 200-modellen sikerer, vil skiltet står klart, også i direkte solskin.

Opladningsindikator

Den smarte indikator på bagsiden af displayet fortæller dig præcis, hvor meget strøm batteriet har tilbage, inklusive et skøn over resterende driftstid, så du kan være sikker på, at batteriet aldrig dør uventet.

Fås i både sort og hvid

Ud over den klassiske piano sorte model kan du også bestille en moderne og stilfuld hvid version, hvis det ønskes.

Låsestang og hængelås

De robuste hjul kan låses på plads med den indbyggede låsestang. For yderligere sikkerhed kan en hængelås bruges til at låse stangen på plads.

Indbygget lyssensor

Takket være den indbyggede lyssensor, vil skærmens lysstyrke automatisk ændre sig, afhængigt af de omgivende forhold. Dette sikrer, at skærmen altid fungerer med den bedst egnede lysstyrke til miljøet, samt maksimerer driftstiden.

Integreret medieafspiller

Den integrerede medieafspiller, giver mulighed for nemt at opdatere indhold via USB plug and play. Alternativt kan du opgradere din skærm til at være netværksforbundet uden at skulle bruge yderligere hardware for at anvende vores cloud-baserede CMS-software.

Væskesikret ved uheld

Det robuste IP65-klassificerede ydre kabinet, er designet til at modstå væske og spilduheld fra forbipasserende. Det betyder, at skiltet kan bruges i miljøer, hvor der er mad og drikke i nærheden.

AO-100-200