DA – Category – Udendørs displays

.
.

Udendørs displays

I denne kategori finder du alle vores displays velegnet til udendørs brug. Alle vores udendørs produkter er IP65 godkendte og kan derfor stå ude året rundt. Vi tilbyder både væghængt, fritsående og flytbare skilte. Så kig i denne kategori, hvis du søger at fange opmærksomheden fra de forbipasserende.

Fritstående display

FO-100 UDENDØRS DISPLAY
Udendørs og servicevenligt display med effektiv temperaturkontrol. Standeren er modstandsdygtig over for hærværk og har anti-refleks glas og 2.500 cd/m², hvilket gør skærmen letlæselig i sollys.
Læs mere

Væghængt display

WO-100 UDENDØRS VÆGHÆNGT
Udendørs væghængt display med effektiv temperaturkontrol og mulighed for landskab- eller portrætvisning. Displayet er modstandsdygtig over for hærværk og har anti-refleks glas og 2000-2500 cd/m², hvilket gør skærmen letlæselig i sollys.
Læs mere

Flytbar display

AO-100 – UDENDØRS DIGITAL A-SKILT 43″
Her får du det optimale digitale A-skilt i en udendørs version, på batteri. Og den ultimative frihed til at placere skiltet hvor du vil.
Læs mere

Fritstående Touch

FO-100T UDENDØRS
Udendørs touch display med effektiv temperaturkontrol. Standeren er modstandsdygtig over for hærværk og har anti-refleks glas og 2.500 cd/m², hvilket gør skærmen letlæselig i sollys.
Læs mere

Væghængt Touch

WO-100T VÆGHÆNGT TOUCH
Udendørs væghængt touch display med effektiv temperaturkontrol og mulighed for landskab- eller portrætvisning. Displayet er modstandsdygtig over for hærværk og har anti-refleks glas og 2000-2500 cd/m², hvilket gør skærmen letlæselig i sollys.
Læs mere