Software – Touch CMS – Android

Touch CMS – Android

Touch CMS’et er et content management system, der gør det muligt at integrere touch og reklame. Et CMS system der kort sagt er med til at gøre reklamer interaktive.
Dette Touch CMS er et content management system til Android enheder. Det er let anvendeligt og skaber interaktivt content til touch displays, uden at komme i nærheden af kodning. Slutresultatet er interaktive reklamer til brug i alle former for public miljøer.
Touch CMS’et inkorporeres i forlængelse af My Signage Portal, der fokuserer på layout og styring af de forskellige enheder.

.
.

Pålidelig
Stabil, pålidelig ydeevne 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen, der endda kører og kan opdateres, mens du er offline. Når der foretages ændringer, vil berøringsskærmen eller afspilleren kun downloade nye filer, ikke hele indholdet. Derved sparer du både tid og båndbredde.

Let at bruge
Skab interaktivt indhold, der inkluderer billeder, videoer, websider og endda tredjeparts Android-applikationer ved hjælp af vores brugervenlige værktøjer, uden nogensinde at skulle skrive en linje kode!

Fungerer offline
Hardwaren vil downloade de mediefiler, du udgiver til berøringsskærmene og gemme dem i den interne hukommelse, hvilket betyder, at selvom skærmen eller afspilleren ikke er forbundet til internettet, vil den stadig vise det korrekte indhold.

Fleksibel og skalerbar
Du kan trygt skalere ethvert projekt til en bred vifte af berøringsskærme og medieafspillere.

Cloud-baseret
Der er ingen grund til at installere software på din pc eller have din egen dedikerede server. Vores cloud-baserede Touch Screen CMS-portal kan tilgås øjeblikkeligt fra hvor som helst i verden.

Ubegrænset lagerplads
I modsætning til andre cloud-baserede platforme sætter vi ingen grænser for mængden af ​​filer eller den samlede lagerplads til dit medie eller indhold.

Multi Zone Layouts
Design dine egne layouts i enhver retning med forskellige zoner til dine billeder, videoer, tekst og live websider. Du kan uploade dit eget baggrundsbillede, som inkluderer alle de interaktive illustrationer eller oprette separate billeder til knapper.

Forskellige abonnementsmuligheder
Et-, tre- og livstidsabonnementer kan købes afhængigt af dine krav og omstændigheder.

Integrer Android Apps
Du kan inkorporere tredjeparts Android-applikationer i dit berøringsindhold. Det betyder, at du ved et tryk på en knap kan starte en eksisterende applikation, mens dit indhold fortsætter med at køre i baggrunden.

Handlingsknapper
Opret knapper i din Touch-afspilningsliste for at aktivere et væld af handlinger, herunder at hoppe til en anden side, starte en fuldskærms-webside, starte en Android-applikation i fuld skærm, afspille en video eller et billede eller endda hoppe til en separat Touch-afspilningsliste.

Brugerdefineret baggrund/skrifttyper
For ultimativ mærkekonsistens kan du vælge nøjagtige farver fra paletten eller HEX-koden for at ændre baggrunden, rulletekst, statisk tekst, tid og dato. Du kan også bruge understøttede brugerdefinerede skrifttyper til dine statiske tekstzoner.

Rulletekst
Tilføj en fuldt tilpasset rullende besked for at levere dine egne beskeder. Du kan ændre retning, hastighed, størrelse og farve på din tekst og farven og gennemsigtigheden af ​​baggrunden.

Billed-/videogallerier
Opret interaktive videogallerier eller billed diasshows. Giv dit billed diasshow ekstra livlighed ved at vælge mellem 24 forskellige animationsstile til overgang mellem billeder.

Widgets
Ved siden af ​​dine mediezoner kan du vise lokal tid og dato, forskellige stilarter af vejrudsigter, ethvert socialt medie-feed og endda live trafikopdateringer.

RSS-feeds
Hvis du ønsker at levere flere ‘live’ opdateringer på din skærm, kan du bruge et RSS-feed på pauseskærmen for at få de seneste nyheder eller live-up til minut-feeds.

Planlæg pauseskærme
Hvis du ønsker, at din skærm skal køre en pauseskærm, er dette naturligvis muligt. Dette kan være den samme afspilningsliste hele året rundt, eller du kan planlægge forskelligt indhold til visning på forskellige tidspunkter af dagen, ugen, måneden eller året.

Planlæg pauseskærme med touch
Pauseskærmen kan ligeledes være interaktiv og er god til at skabe en “call-to-action”. Dette indikeres overfor forbipasserende kunder, ved at have en “touch screen to start” besked eller lignende på skærmen. Du kan indstille en timeout-periode, på hvilket tidspunkt pauseskærmens afspilningsliste startes, eller du kan vælge, at touch-afspilningslisten vender tilbage til “hjemmesiden”.

Fjernkommandoer
Send kommandoer for at genstarte dine skærme, formatere den interne hukommelse, stoppe og starte afspilning af indhold, justere lydstyrken på skærmen; næsten alt hvad du kan gøre med fjernbetjeningen. Uanset hvor i verden du kan bevare fuld kontrol over din skærm.

Brugerstyring
Opret og administrer så mange brugerkonti, som du vil. Du kan tilpasse privilegierne for hver bruger. For eksempel kan du tillade en receptionist at ændre velkomstbeskeden på en skærm i receptionsområdet, men blokere dem fra at ændre noget på andre skærme i bygningen.

Værktøjer til forhåndsvisning
Du kan forhåndsvise indhold, før du sender det til dine skærme eller afspillere for at sikre, at det ser ud, som du vil have det til, og at knapperne fungerer korrekt.

Sundhedstjek
Overvåg status på dine skærme og spillere fra dashboardet. Tjek sidste gang, der var kommunikation med serveren og endda download-fremskridtet for nye udgivelser.

Vis interaktive websider
Mulighederne for interaktivitet er uendelige ved at tilføje websider til dine layouts. Ud over at vise interaktive sociale medier-feeds og virksomhedswebsteder kan du også bruge denne funktion til datafangstformularer og e-handelsplatforme, så køb i butikken kan foretages. Websider kan vises i fuld skærm eller som en del af et layout sammen med billeder, videoer og rulletekst.

Integrer tredjepartsapplikationer
Vores system giver dig mulighed for at inkorporere eksisterende Android-apps i dit indhold for ultimativ fleksibilitet. Hvis du primært ønskede at bruge berøringsskærmen med en eksisterende tredjeparts app, kan du bruge berøringsskærmens CMS som en frontend til at starte appen samt levere fjernopdateringer, styring og overvågning af forbindelsen. Du kan også integrere spilapplikationer i dine interaktive afspilningslister til applikationer såsom venteværelseskiosker.

Fuldt integreret kontrol
Da hardwaren og softwaren er designet og udviklet til at arbejde sammen med hinanden, kan du opnå ultimativ kontrol i realtid. Ud over at være i stand til at opdatere skærmen eksternt over internettet kan du også sende kommandoer til at stoppe og starte afspilning af indhold, justere lydstyrken på skærmen og sende skærmbilleder for at se præcis, hvad der afspilles på skærmen til enhver tid.

Rapporter og bevis
Se og eksporter registreringer af brugeraktivitet samt kommunikation mellem hardware og CMS-serveren. Du kan endda eksportere proof of play rapporter for at vise, hvor mange gange et givent stykke medie er afspillet inden for en bestemt periode.

Implementer globalt
Få adgang til, opdater og overvåg dit netværk af skærme og medieafspillere, uanset hvor de er, og uanset hvor du er til enhver tid.

Skærmbilleder
Hent et øjebliksbillede af præcis, hvad der afspilles på skærmen til enhver tid.

Understøttede filtyper
Medier og web
Billeder (JPG, GIF, BMP, PNG)
Videoer (MPG, AVI, MP4, MOV, WMV, RM, RMVB, TS)
Lyd (MP3, AAC, WMA)
Websider/HTML5

Understøttede filtyper
Tekst
RSS-feeds
Statisk tekst
Rulletekst

Understøttede filtyper
Widgets
Tid
Dato
Vejr-widgets
Sociale medier

Understøttede filtyper
Tredjepartsapplikationer
Apps (APK)

Eksempel Tryk på afspilningsliste