HB-200 Kraftig Digital Reklameposter – Ultra High Brightness

HB-200 Kraftig Digital Reklameposter – Ultra High Brightness

Digital Reklameposter
 • 43″, 49″, 55″, 65″ og 75″
 • Plug and Play
 • 3.500 cd/m²
 • Ultra resistent overfor sortfarvning
 • Portræt eller landskab
 • Flere AV-indgange
 • Integreret Android Media Player
 • 24/7 brug
 • Smal kant
 • Miljøvenlig Power Timer
 • Bred betragtningsvinkel
 • Gratis planlægningssoftware
 • Temperaturkontrol
 • Lyssensor
 • Kan ses med polariserede solbriller

3.500 cd/m²

High Vibrance

Bred syns vinkel

Læselig i sollys

Går ikke i sort i solen

Full HD 1080p

android media player

Android medie-afspiller

Letvægt Alu

Plug and Play

24/7 drift

Lysstærk digital reklameposter i offentlige miljøer

Fang opmærksomheden på forbipasserende med dette super lysstærke panel. HB-200 er designet til butiksvinduer og har specielle paneler med ultrahøj lysstyrke på 3.500 cd/m². Takket være dette, og ved at bruge aluminium til kabinettets frontramme, har disse skærme en høj varmeledningsevne for hurtigt varmetab, og kan modstå overflade temperaturer på op til 110°C. Dette er afgørende for vinduesudstillinger, som udsættes for direkte sollys da det sikrer, at indholdet virkelig skiller sig ud, og tydeligt vises frem, selv det skarpeste direkte sollys.

Med en kraftig digital reklameposter på 3.500 cd/m² fanger du personer, som ellers ikke havde opdaget de stillestående analog plakater. For deres øjne bliver ganske enkelt tiltrukket af dette display, da det både er ekstra lyst og samtidig er super lækkert. Du kan derfor være helt sikker på, at dine budskaber bliver set når de vises via denne digitale reklameplakat.
Du kan læse 5 gode grunde til at gå digitalt her.

Kraftig Digital Reklameposter

Høj lysstyrke

HB-200 er designet til butiksvinduer og har specielle paneler med ultrahøj lysstyrke på 3.500 cd/m². Skærmen kan modstå overflade temperaturer på op til 110°C, hvilket er afgørende for vinduesudstillinger, som udsættes for direkte sollys.

Egnet til videovægge

Den smalle kant giver disse skærme en stilfuld, moderne æstetik. Og samme smalle kant er årsagen til, at HB-200 egner sig til at placere flere skærme side om side. Dette betyder at man kan bygge store videovægge som ser elegante og indbydende ud.

Digital Reklameposter

Flere indgange

Skulle du have brug for at bruge denne reklameposter som en monitor, kan du tilslutte den til en ekstern kilde, såsom en pc eller medieafspiller, ved hjælp af HDMI-indgangen eller VGA- og 3,5 mm audio-jack-indgangene. Dette er bl.a. en fordel ved brug på videvægge.

Designet til offentligheden

Denne digitale reklameposter er produceret med professionelle komponenter som sikrer, at de fungerer pålideligt og er velegnet til at køre 24/7 hvis dette ønskes. Og der er ingen synlige knapper, for at undgå manipulation fra nysgerrige pilfingre.

Digital Reklameposter

Android medieafspiller

Den integrerede Android medieafspiller giver dig mulighed for nemt at opdatere indhold på den digitale reklameposter via USB plug and play.

Digital Reklameposter

Plug and Play

Billeder og videoer indlæses på en USB-nøgle, hvorefter den indsættes i skærmen, så filerne kopieres til displayets interne flash hukommelse. Når USB’en fjernes, begynder skærmen at afspille billederne og videoerne i en kontinuerlig løkke.

Kraftig Digital Reklameposter

Højtalere og synsvinkel

Den høje lysstyrke, de to indbyggede højtalere og den brede synsvinkel, er alle med til at fange opmærksomheden hos forbipasserende. skærmens kraftige lys fanger opmærksomheden, også på længere afstand. Lyden skaber nysgerrighed og synsvinklen gør, at skærmene kan ses fra siden.

Miljørigtig og økonomisk

Mange af vores digitale plakater er lavet til at klare 24/7 drift, men det er ikke alle der ønsker at have deres skilt kørende altid. Derfor kommer disse skærme med den økonomiske og miljøvenlige strømtimer, som giver mulighed for at indstille daglige eller ugentlige tænd- og sluktider.

IPS panel

En kraftig digital reklameposter har IPS-teknologi af professionel kvalitet og viser nøjagtigt billedkvalitet og farvedybde uden at falde i farvenøjagtigheden. Disse paneler er designet til at opnå ultimativ naturtro farvetemperatur, når de bruges i enten landskab eller portræt.

Digital Reklameposter

Kan ses gennem polariserede brilleglas*

I modsætning til standard LCD-paneler, som fremstår meget mørke eller endda helt sorte, hvis de ses, mens de bærer polariserede briller, forbliver disse specialiserede skærme fuldstændigt synlige. Dette giver fuld tillid til, at ingen vil gå glip af dine beskeder.
*Dog ikke for 65″-versionen

Digital Reklameposter

Sensitiv lyssensor tilpasser lysstyrken

Disse skærme inkluderer en ekstern omgivende lyssensor til brug efter behov. Dette sikrer, at skærmen altid fungerer med den bedst egnede lysstyrke til omgivelserne. Den eksterne karakter af denne sensor muliggør også problemfri kiosk-integration.

Digital Reklameposter

Smart temperaturkontrol

Det responsive interne luftstrømssystem holder panelet og andre interne komponenter ved optimal arbejdstemperatur. Dette sikrer en lang og pålidelig levetid for din skærm, selv når den bruges kontinuerligt i udadvendte vinduer.