HB-100 High Brightness Digital Reklameposter – High Vibrance Android Advertising Displays

HB-100 High Brightness Digital Reklameposter

 • 43″ og 55″
 • Plug and Play
 • 700 cd/m²
 • Portræt eller landskab
 • Flere AV-indgange
 • Integreret Android Media Player
 • 24/7 brug
 • Smal kant
 • Miljøvenlig Power Timer
 • Bred betragtningsvinkel
 • Gratis planlægningssoftware

700 cd/m²

High Vibrance

Bred syns vinkel

Læselig i sollys

Går ikke i sort i solen

Full HD 1080p

android media player

Android medie-afspiller

Letvægt Alu

Plug and Play

24/7 drift

Lysstærk digital reklameposter i offentlige miljøer

Der er uendeligt mange fordele ved digital skiltning i offentlige miljøer. Bl.a. tiltrækkes forbipasserende, som ellers ikke havde opdaget de stillestående analog plakater. Du kan læse 5 gode grunde til at gå digitalt her.

HØJ LYSSTYRKE
Lys tiltrækker øjet. Derfor er denne digitale poster designet med høj lysstyrke på 700 cd/m² til stærkt oplyste rum såsom detailbutikker og indkøbscentre. Dette gør, at plakatens indhold virkelig skiller sig ud fra mængden og ikke bliver overset af nogen.

EGNET TIL VIDEOVÆGGE
Takket være disse skiltes strømlinede design, får du her en slank profil og høj energieffektivitet.
Disse skærme har en slank kant, så de egner sig til at placere flere skærme side om side. Dette betyder at man kan bygge store videovægge som ser elegante og indbydende ud.

FLERE INDGANGE
Skulle du have brug for at bruge denne poster som en monitor, kan du tilslutte den til en ekstern kilde, såsom en pc eller medieafspiller, ved hjælp af HDMI-indgangen eller VGA- og 3,5 mm audio-jack-indgangene. Dette er bl.a. en fordel ved brug på videvægge.

DESIGNET TIL OFFENTLIGHEDEN
Disse displays er produceret med professionelle komponenter som sikrer, at de fungerer pålideligt og er velegnet til at køre 24/7 hvis dette ønskes.

ANDROID MEDIEAFSPILER
Den integrerede Android medieafspiller giver dig mulighed for nemt at opdatere indhold på skærmen via USB plug and play.

PLUG & PLAY
Billeder og videoer indlæses på en USB-nøgle, hvorefter den indsættes i skærmen, så filerne kopieres til displayets interne flash hukommelse. Når USB’en fjernes, begynder skærmen at afspille billederne og videoerne i en kontinuerlig løkke.

HØJTALERE OG SYNSVINKEL
Den høje lysstyrke, de to indbyggede højtalere og den brede synsvinkel, er alle med til at fange opmærksomheden hos forbipasserende. skærmens kraftige lys fanger opmærksomheden, også på længere afstand. Lyden skaber nysgerrighed og synsvinklen gør, at skærmene kan ses fra siden.

MILJØRIGTIG OG ØKONOMISK
Mange af vores digitale plakater er lavet til at klare 24/7 drift, men det er ikke alle der ønsker at have deres skilt kørende altid. Derfor kommer disse skærme med den økonomiske og miljøvenlige strømtimer, som giver mulighed for at indstille daglige eller ugentlige tænd- og sluktider.

IPS PANEL
IPS-teknologi af professionel kvalitet viser nøjagtigt billedkvalitet og farvedybde uden at falde i farvenøjagtigheden. Disse paneler er designet til at opnå ultimativ naturtro farvetemperatur, når de bruges i enten landskab eller portræt.