DS-100 – Dobbeltsidet vinduesdisplay

Dobbeltsiden vinduesdisplays

DS-100 – Dobbeltsidet vinduesdisplay

 • 43″ og 55″
 • Dobbeltsidet vinduesdisplay
 • 700 cd/m² høj lysstyrke
 • Ultra Resistent for
 • Super slankt design og komponenter
 • Integreret loftmontering
 • Valgfri netværksopgradering
 • Plug and Play
 • Integreret medieafspiller
 • Økonomisk og miljøvenlig strømtimer
 • Indbyggede højtalere
 • Bred synsvinkel

700 cd/m²

Dobeltsidet display

Bred sysnvinkel

Læselig i sollys

Går ikke i sort i solen

Full HD 1080p

android media player

Android medie-afspiller

Plug and Play

24/7 Usage

Hvorfor egentlig digital skiltning i butiksvinduerne?

Der er uendeligt mange fordele ved digital vindueskiltning i butiksvinduer. Bl.a. tiltrækkes forbipasserende, som ellers aldrig er gået ind i butikken og selvom enhver form for vinduesudsmykning kan tiltrække opmærksomhed, så har digital vindue skiltning en meget stærk fordel: den kan udnytte bl.a. lyd og bevægelse. Derfor fanger digitale skilte i gennemsnit mere end 400% flere visninger end statiske skilte.
Læs om de 5 grunde til at gå digitalt her.

Dobbeltsidet display

Fang tilskuernes opmærksomhed uden for butikken, med denne flotte skærm der kan læses i sollys. Dette display har en digital poster på begge sider, så kunderne kan se dit budskab, uanset om de er inde i eller uden for din forretning

700 cd/m² høj lysstyrke

Lysstyrken er altafgørende, når du bruger skærme på gadeniveau. Disse skærme bruger paneler med høj højlysstyrke (700cd/m²), op til tre gange lysere end almindelige skærme, for at give nem læsbarhed i vinduesudstillinger. Og disse skærme udmærker sig derfor i f.eks. storcentre.

Tåler direkte sollys

I direkte sollys vil de fleste LCD-paneler blive overophedede, og der kan forekomme sortfarvning på panelet. Vi bruger et specielt panel, der trods ultrahøj lysstyrke, kan modstå overfladetemperaturer på op til 110˚C, uden at der opstår sortfarvningsfejl. Derfor er dette display det optimale valg til Digital Signage i vinduesudstillinger.

Integreret medieafspiller

Den integrerede medieafspiller, giver mulighed for nemt at opdatere indhold via USB plug and play. Alternativt kan du opgradere din skærm til at være netværksforbundet uden at skulle bruge yderligere hardware for at anvende vores cloud-baserede CMS-software.

Plug & Play

De hængende dobbeltsidede skærme kommer med en indbygget Android-medieafspiller, og de kan opdateres ved hjælp af en USB-nøgle. Billeder og videoer indlæses på USB-nøglen, hvorefter den indsættes i skærmen, så filerne kopieres til displayets interne flashhukommelse. Når USB’en fjernes, begynder skærmen at afspille billederne og videoerne i en kontinuerlig løkke.

Super slankt design

Selvom disse skærme har to separate skærme, har de en profil, der er tyndere end de fleste enkeltsidede skærme. De har en bemærkelsesværdig dybde på kun 21,6 mm, hvilket giver mulighed for stilfulde og moderne vindues udstillinger.

Professionelle paneler og komponenter

Dette vinduesdisplay er udstyret med et professionelt panel. Med en levetid på 70.000 timer, og komponenter af høj kvalitet sikres du, at disse skærme, trods den høje lysstyrke, kan anvendes 24/7.

Økonomisk og miljøvenlig strømtimer

Den økonomiske og miljøvenlige strømtimer, giver dig mulighed for at indstille daglige eller ugentlige tænd- og sluktider.

Vinduesdisplay m. valgfri netværksopgradering

For et mindre gebyr kan du også opgradere din skærm til at være netværksforbundet, så du kan fjernopdatere din skærm via LAN, WiFi eller 4G. For at finde ud af mere om vores Digital Signage CMS KLIK HER.

Bred synsvinkel

Disse vinduesdisplays kan ses i en bred synsvinkel og kan derfor ses af kunderne, uanset hvor de står. Disse displays er derfor særdeles velegnet i kommercielle miljøer, hvor kunderne står alt andet en lige foran skærmene når de bevæger sig rundt i butikker eller lignende.

Indbyggede højtalere

Disse vinduesdisplays har to integrerede slimline højttalere så de kan vise video med lyd på begge sider af skiltet.

Integreret loftmontering

Skærmen leveres med en integreret monteringsløsning, så der ikke kræves ekstra loftmontering. Du kan endda skjule grimme strøm- og datakabler i de medfølgende dækrør.

DS-100 Professionelt vinduesdisplay

VisionLine-DS-100