Nyhed: Outdoor mobilt batteridrevet A-skilt du ikke kan overse

Outdoor mobilt batteridrevet A-skilt – 43”

  • 43″ skærm
  • Hærdet anti-refleksglas
  • Batteridrevet skærm
  • Fuldt vejrbestandigt
  • 700 cd/m² høj lysstyrke
  • Robust design
  • Låsestang og hængelås
  • Opladningsniveauindikator
  • Integreret Android-medieafspiller
  • Fås i både sort og hvid
charge indicator

Opladnings indikator

Anti Glare Glass icon

Hærdet anti-refleksglas

battery

Batteridrevet

weatherproof

Vejrbestandig

sunlight readable

Høj lysstyrke

robust enclosure

Robust design

secure locking bar

Lås

android media player

Android medie-afspiller

multiple colours

Fås i både sort og hvid

Bærbart letvægts kabinet
Med en støbt polymer bagside er disse skærme utrolig lette, og sammen med deres robuste hjul betyder dette, at de nemt kan flyttes af én person. De specialiserede hjul er designet til at minimere vibrationer på ujævne overflader og beskytter de indvendige komponenter for en længere produktlevetid.

700 cd/m² høj lysstyrke
Disse skærme skaber den perfekte balance mellem lysstyrke og batterilevetid. Med et panel med høj lysstyrke, som er op til tre gange lysere end et hjemme-tv, er skærmen tydeligt synlig i udendørs rum uden at gå på kompromis med driftstid eller batterilevetid.

Hærdet anti-refleksglas
Disse skærme har en front af hærdet glas, der er blevet specialbehandlet for at give en antirefleksfinish. Dette spreder ydre lysrefleksioner fuldstændigt, uden at reducere skærmens lysstyrke, hvilket forbedrer læsbarheden af indhold på skærmen.

Robust design
I modsætning til traditionelle A-skilte har disse skærme et robust, ikke-foldbart design for ultimativ holdbarhed og forlænget levetid. Dette forstærkes yderligere af fronten af hærdet glas, som beskytter panelet og de indvendige komponenter mod skader.

Batteridrevet skærm
Det integrerede lithium-polymer-batteri giver fantastiske 14 timers driftstid fra en enkelt opladning, så du kan vise dit indhold både dag og nat uden at skulle genoplade. Et sikkert ydre isolerer dette kommercielle batteri sikkert fra alle andre elementer

Fuldt vejrbestandigt
Disse skærme er designet til at modstå elementerne og er beskyttet mod alle våde vejrforhold og luftbårne støvpartikler med deres robuste IP65-klassificerede ydre kabinet. Det betyder, at de kan bruges i ethvert miljø, både når det regner eller i solskin.

Opladningsniveauindikator
Den smarte måler på bagsiden af displayet fortæller dig præcis, hvor meget opladning batteriet har tilbage, inklusive et skøn over resterende driftstid, så du kan være sikker på, at batteriet aldrig dør uventet.

Fås i både sort og hvid
Ud over den klassiske piano sorte model kan du også bestille en moderne og stilfuld hvid version, hvis det ønskes.

Låsestang og hængelås
De robuste hjul kan låses på plads med den indbyggede låsestang. For yderligere sikkerhed kan en hængelås bruges til at låse stangen på plads.

Omgivende lyssensor
Takket være den indbyggede lyssensor vil skærmens lysstyrke automatisk ændre sig afhængigt af de omgivende forhold. Det her
sikrer, at disse skærme altid fungerer med den bedst egnede lysstyrke til deres miljø, samt maksimerer driftstiden.

Integreret Android-medieafspiller
Den integrerede Android-medieafspiller giver dig mulighed for nemt at opdatere indhold på skærmen via USB plug and play. Alternativt kan du opgradere din skærm til at være netværksforbundet uden at skulle bruge yderligere hardware for at låse vores cloud-baserede CMS-software op. Tredjepartssoftware kan installeres i stedet, hvis det kræves.

VisionLine-AO-100