VL-10T POS Display 10″

VL-700

VL-10T & VL-15T

 • Android styresystem
 • Inkl. skedulering software
 • My Signage Portal CMS (option)
 • Android Media Player
 • HDMI input
 • RS-232 kontrol
 • POE teknologi
 • Wifi
 • USB plug and play
 • 24/7 anvendelse
 • 3 års garanti
 • Fås i både og 10″ og 15″
 • Fås både med og uden touch

VL-10T og 15T er Android baseret og indeholder et planlægningssoftware til nemt at styre indholdet på enheden. Derudover tilbydes et funktionelt digital signage CMS system. Serien er 24/7 driftssikker med 3 års garanti.  Wide format.

PCAP touch skærm
State of the art Projected Capacitive interaktiv teknologi tilbyder den mest lydhøre og følsomme berørings oplevelse, der findes. Designet til kommercielle applikationer fungerer PCAP touch-teknologien ved at fastgøre et sensorgitter mellem et lag af dækglas og LCD-panelet, når en finger rører glasset, registrerer gitteret koordinaterne for berøringspunktet. I modsætning til de fleste andre berøringsteknologier påvirkes PCAP ikke af støv eller snavs på skærmens overflade, giver mulighed for op til 10 berøringspunkter og tilbyder overlegen optisk kvalitet.

Touch Content Management
Du kan køre din egen touch-software fra det integrerede PC-kort med Android eller drage fordel af vores brugervenlige Touch Cloud Management System, der giver dig kontrol, mens du opretter, implementerer og rører ved dit helt eget indhold på skærmen. Først opretter du dine brugerdefinerede layouts med vores brugervenlige software, der ikke kræver kendskab til kodning for at bruge. Implementer derefter indholdet fra din pc direkte til dine berøringsskærme i løbet af få sekunder. Nu er der kun tilbage at røre ved, mens du lader dit indhold tale om dit brand, virksomhed, service eller produkt.

Alsidig touch screen løsning
POS PCAP Touch Screen er en alsidig og fleksibel skærm med en bred vifte af applikationer. De kan bruges i virksomheder i forbindelse med mødelokalebookingssoftware, der bruger LED-rammen som en indikator for tilgængelighed af lokalet. Disse skærme kan også bruges som touch screens til salgssteder på en lang række steder, såsom detailhandel, underholdning, gæstfrihed, museer og kunstgallerier.

Kommerciel klasse tablet
Disse berøringsskærme er ideelle til brug i kommercielle applikationer, og bringer et helt nyt niveau af publikumsengagement ind i dine marketingkampagner. I modsætning til hjemmets touch-tablets kan disse skærme være i kontinuerlig brug. Skærmen kommer med en integreret Android-medieafspiller, der betyder, at du kan vise indhold uden behov for en ekstern pc.

10 punkters touch
At have op til 10 berøringspunkter giver mulighed for et bredere udvalg af applikationer end nogensinde før. Denne form for funktionalitet giver dig mulighed for at manipulere billeder, zoome ind og ud samt udføre mange andre berøringsbevægelser; ligesom du ville gøre med en hjemmetablet. Det giver også mulighed for, at flere brugere interagerer med skærmen på én gang.

Designet til offentlige rum
Ud over at have en knapfri front af hærdet glas og afrundede hjørner har disse skærme også et kabinet lavet af en letvægts polymer, så de er ideelle til hyldekanter og POS-skærme. De har også et skrueløst design for at opnå en sømløs æstetik og undgå manipulation.

Power Over Ethernet (PoE)
Forsyn din skærm med strøm ved at bruge det medfølgende strømkabel, eller forsyn strømmen over et Ethernet-kabel. Dette minimerer antallet af nødvendige kabler til installation, da du kan levere strøm og internetforbindelse til skærmen samtidigt.

Flerfarvet LED-ramme
LED-kanterne på hver side af skærmen kan være røde, grønne, blå, magenta, cyan, gule og hvide. De kan også deaktiveres helt, hvis det foretrækkes. Og i modsætning til hjemmetablets har disse skærme en integreret og sikker skruebaseret monteringsløsning på bagsiden for nem installation på væg eller stativ.

Intet integreret batteri
I modsætning til hjemmetablets har disse skærme ikke indbyggede batterier og holder derfor betydeligt længere. De er designet til at blive brugt konstant 24/7 i offentlige rum og kan strømforsynes direkte fra lysnettet eller via PoE.


VL-10T-VL-15T-POS-Network-Android-PCAP-Touch-Screens